Vitamin

Scitec vitamin

A vitaminok segítenek minket az egészséges és jól működő szervezethez. Bár többféle vitamin létezik, akár egyetlen vitamin hiánya is a tápanyagok felszívódását is megnehezítheti, betegségeket, képességcsökkenést okozhat. Ezért a megfelelő mennyiségű vitamin bevitele mind az A-, B-, C-, D- és E-vitaminokból alapvetően fontos valamennyi sportoló számára.

A vitaminok királyának mégis a C-vitamin számít, amely az immunrendszer megfelelő működéséhez és a hormonok szintéziséhez is szükséges, kitűnő antioxidánsforrás. Bár köztudott, hogy például a paprika is bővelkedik benne, a fokozott testi igénybevételhez szükséges C-vitamin-adag megszerzése napi több kiló elfogyasztott paprikával járna. Szent-Györgyi Albert, a C-vitamin felfedezője azt mondta, azért olyan csodálatos anyag ez, mert nem attól leszünk betegek, ha sokat eszünk belőle, hanem attól, ha nem.

A Scitec vitamin biztosítja, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű vitamin jusson a szervezetedbe, ezáltal jobb eredményeket érsz el, jobban égeted a zsírt, nagyobb erőkifejtésre leszel képes, és ami szintén nagyon fontos: sokkal egészségesebb ember leszel.

Mind a(z) 23 találat megjelenítve